Blog

5 motive pentru care buchetul din 7 baloane latex cu heliu este o idee bună pentru evenimentul tău

Buchet City Events & balloons din 7 baloane latex cu heliu (1)

Se apropie o aniversare în familie și nu vreți ca ea să treacă neobservată?

Fie că este vorba de ziua copilului, a soțului, a părinților, a mătușii sau chiar a ta, iată 5 motive pentru care buchetul din 7 baloane latex cu heliu te poate ajuta ca aniversarea din familia ta să nu treacă neobservată!

Invitații nu sunt mulți, doar familia, dar vrei ca ei să se simtă bine iar acest prilej de a vă reuni să fie unul cu totul special?

Acest buchet din 7 baloane latex cu heliu te poate ajuta să dai o notă festivă evenimentului din viața ta chiar dacă te decizi să-l organizezi acasă sau la un restaurant.

Iată cele 5 motive pentru care buchetul din 7 baloane latex cu heliu este o idee bună:

1. Are un preț accesibil raportat la efectul pe care îl are asupra oamenilor căci, să fim serioși, cui nu-i plac baloanele!!! 😀 . Iată câteva prețuri pentru tine: prețul  Buchetului din 7 baloane latex cu heliu este de 29 lei/buchet iar prețul Buchetului din 5 baloane latex cu heliu este de 21 lei/buchet (si buchetul din 5 baloane cu heliu are aceleași avantaje ca cel din 7 baloane cu heliu) la Firma City Events & balloons din Constanța, aici ai adresa!

2. Livrare la domiciliu sau la restaurant. Cu un telefon, (aici găsești nr. de tel. pentru comandă), poți comanda câte buchete de baloane vrei, pe ce culori, în ce zi și la ce oră le vrei și din câte baloane cu heliu să fie compus buchetul de baloane! Atât de simplu! La City Events & balloons scapi de toată bătaia de cap cu alergatul după aranjamente astfel tu poți să-ți vezi de treabă gătind mâncărurile preferate celor dragi dacă eveminetul îl organizezi acasă sau la coafor, machiaj, manichiură atunci când iî inviți pe cei dragi în oraș.

3. Pozele vor arăta GROZAV!!! Cu așa decorațiuni toată lumea va dori să facă poze iar amintirile cu cei dragi vor avea acea veselie pe care doar baloanele cu heliu știu să o dea.

4. Copii vor fii cei mai fericiți! Cine crede-ți că se vor juca cu ele și le vor lua acasă? Ei bine, cei mici cu siguranță dar să nu vă mire dacă se ivește și câte un adult că vrea să le ia acasă concurând cu cei mici 😀

5. Aveți o gamă variată de culori (roz, albastru, auriu, argintiu, roze gold), modele și multe forme ale baloanelor cu heliu din care puteți alege: baloane latex mate, lucioase, sidefate, metalizate, chromate, baloane cu confetti sau inscripționate dar si baloane folie stea, inimă, baloane folie în formă de cifră, literă sau sub forma personajului animat preferat. City Events & balloons din Constanța are un SHOWROOM de prezentare a produselor pe Strada Războieni nr. 51 (Faleză N.) Constanța, pentru cei din Constanța, iar cu ocazia lansarii primului brand al companiei, FooCA, compania lanseză si un MAGAZIN ONLINE de PRODUSE PARTY si BALOANE, www.fooca.ro, de unde puteți să comandați baloane din toată România.

Buchet City Events & balloons din 7 baloane latex cu heliu (3) Buchet City Events & balloons din 7 baloane latex cu heliu (2)

Pentru mai multe poze cu decorațiuni din baloane cu heliu sau aer ne puteți vizita si pagina de Facebook CityEventsBalloons

5 motive pentru care buchetul din 7 baloane cu heliu este o idee bună pentru evenimentul din viața ta!

Articol scris de Foti Elena Alina, Owner City Events & balloons
Foti Elena Alina
Email: cityeventsballoons@yahoo.com