Serviciile Noastre

Daca esti din Constanta contacteaza-ne si lasa profesionistii sa se ocupe de evenimentul din viata ta!

Daca esti din Romania poti sa te inspiri din portofoliul nostru de poze si sa comanzi ONLINE pe www.fooca.ro

Daca esti Reseller, daca si tu organizezi si aranjezi evenimentele din comunitatea ta cu baloane si articole party, ei bine City Events & balloons are o veste extraordinara pentru tine!

City Events and Balloons negociaza cu cei mai mari producatori mondiali in materie de baloane si produse party si lanseaza in anul 2019 brandul FooCA specializat de baloane astfel incat colegii nostri de breasla din domeniul organizarii de evenimente sa poata beneficia de cele mai bune preturi pentru decorurile lor.

ONLINE Party Store www.fooca.ro Magazin ONLINE de Petreceri

 

Despre City Events & balloons

Misiunea noastra este sa venim in intampinarea comunitatii noastre de oameni cu idei si solutii la evenimentele din viata lor. Sa intelegem nevoile oamenilor de a-si exprima iubirea fata de familie, bucuria fata de un eveniment din viata lor sau fata de cineva si, ce de nu, pentru a-si arata recunostinta fata de cineva. Fondatoarea acestei companii, Alina Elena Foti, cu o experienta de peste 14 ani in domeniul evenimentelor  prezinta garantia experientei, profesionalismului si a inovatiei  pentru clientii  si prietenii companiei.

Baloane Constanta

Ne place ceea ce facem si suntem dornici sa ne ajutam clientii cu solutii pentru nevoile lor. Nu ne este teama sa ne depasim limitele si suntem mandri ca din pasiunea si implicarea noastra putem sa va prezentam FooCA

FooCA este primul brand de baloane al companiei. Baloane calitative la preturi excelente spunem noi dar va invitam si pe dumneavoastra sa va convingeti accesand www.fooca.ro 

www.fooca.ro este un Magazin Online de Petreceri unde puteti gasi o gama completa de produse pentru petreceri iar colegii nostri de breasla din toata Romania pot sa achizitoneze deasemenea produse la preturi speciale pentru reselleri.

Viziunea noastra este ca www.fooca.ro sa va ofere solutii usoare, eficiente si inovatoare pentru evenimentele din viata dumneavoastra.

Ne place, mai bine spus IUBIM faptul ca aducem zambetul pe buze clientilor nostri. Ne incarca de energie si ne ajuta sa fim de fiecare data mai buni.